Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Nastepnym razem jak bedzie sie chcial zabawiac w ten sposob np. w tej czesci Europy, to niech predzej da jakis znak,
a zreszta juz dzis zaczne budowac arke, kto wie co mu do glowy strzeli.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:

a zreszta juz dzis zaczne budowac arke, kto wie co mu do glowy strzeli.[/quote]

moze lepiej zejsc do bunkra
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Ło matko!
Taka fajna rozmowa a ciotka przez tydzień w dziczy i bez dostępu do mediów po polderach z Bazylem hasała... Wiem, że wygrał Obama i że w weekend okołopierwszolistopadowy w wypadkach zginęło 36 osób a 557 zostało rannych. W Polsce, rzecz jasna.

Lubię Adasiowego boga, lubię stokrotki i pojmuję mechanizm powstawania huraganów. Lubię też, jak ludzie o różnym światopoglądzie mogą ze sobą rozmawiać, nie wydrapując sobie przy tym oczu. Czego właśnie jestem świadkiem. Niezmiernie ucieszonym świadkiem!

Kochani jesteście!
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Schat_je napisał:

moze lepiej zejsc do bunkra

Doceniam Twoja propozycje oraz bardzo dziekuje za zaproszenie, ale nie dam sie dobrowolnie.....ukrzyzowac
Obiecuje, ze nie zapomne sie zrewanzowac za Twoj bardzo mily gest podczas budowy mojej arki,
postanowilem wygospodarowac specjalna zagrode dla...... zblakanych owieczek
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Lubię też, jak ludzie o różnym światopoglądzie mogą ze sobą rozmawiać, nie wydrapując sobie przy tym oczu. Czego właśnie jestem świadkiem. Niezmiernie ucieszonym świadkiem!

Kochani jesteście!

Bo wszyscy Polacy to wielka rodzina.

youtu.be/5eVHgS7Fw0E
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Adamm napisał:

Obiecuje, ze nie zapomne sie zrewanzowac za Twoj bardzo mily gest podczas budowy mojej arki,
postanowilem wygospodarowac specjalna zagrode dla...... zblakanych owieczek [/quote]

Gdyby jednak coś nie wyszło z Twoją arką, pamiętaj, że drzwi do bunkra otwarte
Zgłoś wpis
466 Postów
a a
(Adamm)
Latający Holender
Schat_je napisał:

Gdyby jednak coś nie wyszło z Twoją arką, pamiętaj, że drzwi do bunkra otwarte

Ten bunkier to tak naprawde bardzo pozorne bezpieczenstwo, ale bede pamietac.
Dankje Schatje
Zgłoś wpis

Bliżej nas